back

Hotel

  • Wszystkie hotele
  • Marine Hotel★★★★★, Kołobrzeg
  • Ultra Marine, Kołobrzeg
  • Diune Hotel★★★★★, Kołobrzeg
  • Diune Resort, Kołobrzeg
  • Sand Hotel★★★★, Kołobrzeg
  • Jantar Hotel★★★ & SPA, Kołobrzeg
  • Boulevard Ustronie Morskie
  • Boulevard Residence Ustronie Morskie
  • Baltic Park Molo, Świnoujście
  • Baltic Park Fort, Świnoujście
  • Cristal Resort Szklarska Poręba
  • Radisson Blu Resort, Świnoujście
  • Hilton Resort & Spa, Świnoujście

Przyjazd

Wyjazd

Rezerwuj

Zdrojowa Hotels
Rezerwuj
Hotele w najpiękniejszych kurortach
Zdrojowa Hotels tworzą wyjątkowe obiekty premium wyróżniające się doskonałą lokalizacją oraz architekturą. Wnętrza zostały zaprojektowane z myślą o komforcie Gości ceniących stylową elegancję i nowoczesność z regionalnymi akcentami. Z okien przestronnych pokoi rozciągają się niezapomniane widoki. Zdrojowa Hotels to największa sieć hoteli w kurortach w Polsce, którą tworzy 12 wyjątkowych obiektów nad morzem i w górach. Zdrojowa jest grupą odpowiedzialną społecznie, troszczącą się o rozwój sztuki i środowisko w ramach programów Zdrojowa Art i Zdrojowa Eco Friendly.

Nasi goście korzystają z atrakcyjnego programu lojalnościowego Zdrojowa Club™ – zbierają punkty i wymieniają je na rozmaite benefity.
Nasza kuchnia ponownie nagrodzona!
Nasza kuchnia ponownie nagrodzona!
Nasza kuchnia ponownie nagrodzona! - apartament

Nasza kuchnia ponownie nagrodzona!

Restauracje Zdrojowa Hotels zostały wyróżnione w finale IX edycji elitarnego przewodnika Poland 100 Best Restaurants. Nagrodę specjalną odebrał Szef Kuchni w Hilton Świnoujście Resort & Spa, Rafał Durka.

Uroczysta Gala okazała się szczęśliwa aż dla czterech naszych restauracji. Restauracja ARTÉ w Diune Hotel***** otrzymała GRAND AWARD - 3 WIDELCE+. Z kolei nagroda GRAND AWARD - 3 WIDELCE trafiła do Restauracji Sand{acz} w Sand Hotel****, Restauracji Lobster w Marine Hotel***** & Ultra Marine oraz do Restauracji Oyster w Radisson Blu Resort, Świnoujście. Oprócz wyróżnień dla restauracji przyznano nagrody specjalne. SZEFEM KUCHNI JUTRA ROKU 2019 został Rafał Durka.

W wydarzeniu wzięło udział ponad 200 właścicieli i szefów kuchni. Przeszkoleni, anonimowi inspektorzy odwiedzili i ocenili w sumie 845 restauracji. Punkty przyznawane były za jakość i świeżość produktów, harmonijność menu, walory smakowe serwowanych dań, profesjonalizm i jakość obsługi, komfort i atmosferę pobytu oraz otoczenie i wnętrze restauracji. Miejsca najbardziej godne uwagi trafiły na listę 100 najlepszych restauracji.

Strona używa plików cookies
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.